Vi har gjort det enkelt för dig

1

Skapa dig som säljare

Genom att trycka på knappen nedan kan du enkelt och snabbt skapa din egen butik, 100% anonymt, helt säkert och börja sälja.

2

Skapa dina produkter

Anpassa dina produkter precis som du vill och välj själv försäljningspriset. Samtidigt kan du lägga till extra tjänster som ökar din förtjänst.

3

Skicka produkterna och tjäna pengar

Efter din produkt har sålts kommer du att få ett e-postmeddelande som du måste gå in och godkänna ordern. Sedan behöver du bara skicka den och pengarna är dina

Skapa din egen butik

Andra säljer just nu

Guide för försäljare

Att sälja trosor är en spännande och lönsam verksamhet för dem som älskar erotiska fantasier. Genom att använda onlineplattformar kan du anonymt nå en stor målgrupp och erbjuda dina begagnade trosor till intresserade köpare. För att maximera försäljningen är det viktigt att ladda upp attraktiva bilder, detaljerat beskriva dina underkläder och bestämma ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom är det avgörande att kommunicera aktivt med potentiella kunder för att skapa en förtroendefull relation som leder till fler affärsmöjligheter.

1. Skapa din profil

Skapa din profil:

 • Registrera dig gratis på vår plattform.
 • Välj ett användarnamn för att vara anonym.
 • Använda en lockande beskrivning av dig själv och dina trosor.

2. Ladda upp bilder

Ladda upp bilder:

 • Välj noggrant de bilder du vill använda för att visa dina trosor.
 • Visa olika färger, mönster och detaljer för att locka potentiella köpare.
 • Var noga med att inte inkludera ansiktet på bilderna för att hålla det anonymt.

3. Beskriv dina trosor

Beskriv dina trosor:

 • Läckra och sensuella underkläder som väntar på att uppfylla dina erotiska fantasier.
 • Varje par är unikt och har använts för att skapa en intim koppling mellan oss.

Punktlista:

 • Välj bland olika stilar, färger och material
 • Användningen av trosorna ger dem en förförisk doft
 • Begagnade trosor med anonym leverans

4. Bestäm priset

Bestäm priset för dina använda trosor baserat på deras kvalitet och efterfrågan. Ta hänsyn till varumärket, skicket och eventuella extra tjänster du erbjuder. Var anonymt men attraktivt i din prissättning.

Ett intressant faktum är att många säljare av begagnade trosor erbjuder olika prisnivåer beroende på deras användningstid eller speciella egenskaper, vilket tillfredsställer kundernas unika önskemål.

För begagnade trosor kan du använda olika prisnivåer beroende på hur länge de har använts eller om de har speciella egenskaper som tillfredsställer särskilda önskemål hos köparen. Tänk också på att erbjuda paketpriser eller rabatter för stamkunder.

5. Kommunicera med kunderna

Kommunicera med kunderna: För att skapa en intim och förtroendefull upplevelse för dina kunder är det viktigt att kunna kommunicera på ett anonymt sätt. Använda en pseudonym och undvik personlig information. Genom att vara lyhörd och tillmötesgående kan du ge dina kunder den bästa möjliga erfarenheten.

Begagnade trosor är unika och varje par har sin egen historia att berätta. Dela gärna dessa detaljer med dina potentiella köpare – hur de användes, vilka erotiska situationer de var involverade i eller vilka fantasier de kan väcka till liv. På detta sätt kan du skapa mer intresse för dina produkter och öppna upp för spännande samtal med dina kunder om deras egna fantasier och önskemål.

Tjäna pengar idag

Köpguide

1. Välj ett användarnamn som passar dig bäst

Som potentiell köpare behöver du inte nödvändigtvis ha en användarprofil för att utforska annonserna eller göra inköp av underkläder. Men om du väljer att skapa en användarprofil öppnar det upp möjligheten att interagera med och kontakta alla tjejer som är registrerade på plattformen, även om de för tillfället inte har några aktiva annonser. Du har även förmågan att utforska deras personliga fotoalbum, skicka diskreta privata meddelanden och skicka vänförfrågningar till säljare. Utöver detta kan du spara dina favoritannonser, hålla koll på vilka användare som är online just nu och dra nytta av många andra användbara funktioner. Att skapa en användarprofil är självklart kostnadsfritt och ger dig en mer engagerande upplevelse på plattformen.

2. Hitta försäljare på platsen

Besök fliken ”Köp” för att bläddra genom samtliga annonser. Notera särskilt annonserna som bär märket ”Verifierad Säljare”. Dessa säljare har genomfört en verifieringsprocess genom att skicka in en godkänd bild eller video till Använda-trosor.

3. Ta kontakt med försäljaren

När du har identifierat något du är intresserad av att köpa eller om du har frågor om en specifik produkt, har du möjlighet att kontakta säljaren genom att skicka ett meddelande. Alternativt kan du svara på en annons genom att använda e-post eller en chattapplikation såsom Snapchat eller Kik, om det är det säljaren föredrar.

4. Slutför din order

Samtala med säljaren angående ditt önskade köp och ta reda på vilken betalningsmetod som föredras. Glöm inte att ange den önskade leveransadressen för dina underkläder. Det är viktigt att notera att Använda-trosor inte är inblandad i själva köptransaktionen eller frakten av varorna.

5. Avvakta tills din produkt anländer

När du har genomfört betalningen till säljaren är allt ordnat! Säljaren skickar trosorna direkt till dig. Det är bara att avvakta tills ditt paket eller brev levereras via posten. Samtidigt kan du utforska andra säljare att handla från medan du väntar.

Klicka här om du vill köpa

Tips för att bli framgångsrik

1. Välj en lockande profilbild som väcker intresse och nyfikenhet hos dina potentiella kunder.

2. Använd spännande och erotiska produktbeskrivningar för att fånga uppmärksamheten och skapa en önskan hos köparna.

1. Ha en lockande profilbild

Ha en lockande profilbild: När du säljer dina trosor är det viktigt att ha en profilbild som fångar uppmärksamheten. Visa upp din sensuella sida och låt fantasin flöda. En lockande bild kommer att väcka intresse hos potentiella köpare och öka chansen för försäljning.

Skapa spännande produktbeskrivningar: För att göra dina trosor ännu mer attraktiva, se till att skriva spännande produktbeskrivningar. Använd erotiska ordval och beskriv detaljerat hur de känns mot huden. Målet är att kittla köparnas fantasi och ge dem en inblick i den intima upplevelsen de kan få genom att köpa just dina trosor.

2. Skapa spännande produktbeskrivningar

Låt dina kunder drömma sig bort med spännande produktbeskrivningar. Måla upp vackra bilder av hur dina trosor kommer att förföra och tillfredsställa deras erotiska fantasier. Väck deras nyfikenhet genom att beskriva materialens mjukhet, passformens perfektion och detaljernas lockelse.

Ge liv åt dina produkter genom att berätta en sensuell historia om varje par trosor. Låt dem bli en del av en erotisk resa där de kan utforska sina innersta lustar och uppfylla sina mest förbjudna drömmar. Med ord som pirrar på huden ska du sälja inte bara ett plagg, utan även en upplevelse som får pulsen att rusa och hjärtat att slå snabbare.

Var noga med språkets valör – skriv lekfullt men diskret, utmanande men elegant. Använd dig av metaforer, liknelser och poetiska formuleringar för att få läsaren i extas redan innan de har provat på plagget själva. Skapa smycken av ord som lyfter fram det unika hos varje enskilt par trosor och gör dem till något mer än bara klädesplagg – låt dem bli verktyg för njutning och passion.

Avsluta aldrig din produktbeskrivning utan ett löfte om total diskretion – visa din professionalism genom tydliga riktlinjer för leveranser samt anonym betalning så kunden kan vara trygg i sin köpupplevelse hos dig.

3. Var diskret och professionell

Var diskret och professionell när du säljer dina trosor. Respektera kundernas integritet genom att inte dela deras personliga information eller visa deras ansikten i bilder. Behandla varje transaktion med professionalism och säkerställ att leveranser är diskreta för att upprätthålla en hög nivå av konfidentialitet.

Säkerhet och anonymitet

1. Ett alias ger dig en extra nivå av säkerhet och anonymitet när du säljer dina trosor online. Välj ett fantasifullt namn som inte är kopplat till din verkliga identitet, så att du kan njuta av den erotiska upplevelsen utan att riskera din personliga integritet.

2. Innan du slutför en affär är det viktigt att försäkra dig om att köparen är seriös och pålitlig. Kommunicera noggrant med potentiella kunder för att skapa ömsesidig tillit och bekräfta deras intentioner innan du delar privata uppgifter eller accepterar betalning.

3. För att skydda din identitet och adress bör du överväga användningen av ett postfack för leverans av dina trosor. Detta hjälper till att hålla din riktiga plats hemlig samtidigt som köparen får sin beställning diskret levererad. Kom ihåg, trygghet och anonymitet är nyckeln när du utforskar den sensuella världen av försäljning av trosor!

1. Använd ett alias

För att skydda din identitet och bevara en aura av mystik, är det viktigt att använda ett alias när du säljer dina trosor. Genom att inte använda ditt riktiga namn kan du känna dig tryggare och samtidigt upprätthålla den erotiska spänningen för både dig själv och köparen.

2. Försäkra dig om att köparen är seriös: Innan du skickar dina trosor till en potentiell köpare, se till att de verkligen är intresserade och villiga att betala för dem. Det finns många oseriösa människor i branschen som bara vill ha gratis bilder eller låga priser på produkterna. Var försiktig med vem du väljer att göra affärer med för en mer givande upplevelse som säljare av erotiska varor.

Slut på det övergripande blogginlägget

2. Försäkra dig om att köparen är seriös

När du säljer dina trosor är det viktigt att säkerställa att köparen är seriös. Innan du genomför några transaktioner, se till att kommunicera med köparen och ställ frågor för att bedöma deras äkthet. Var uppmärksam på eventuella varningssignaler eller otydligheter i deras svar för att undvika problem eller obehagliga situationer.

En annan viktig åtgärd för att försäkra dig om en seriös köpare är att begära betalning i förväg. Detta hjälper till att filtrera bort personer som inte är villiga eller kapabla att betala, vilket minskar risken för missbruk av din tid och energi. Se även till att använda trygga betalningsmetoder som ger skydd både för dig och köparen.

3. Skydda din identitet och adress

Skydda din identitet och adress:

 • Använd en postbox för att skydda din riktiga adress.
 • Var försiktig med vilka personuppgifter du delar med köpare.
 • Använd anonyma betalningsmetoder för extra säkerhet.
Sätt dina använda trosor till försäljning

Varför sälja dina trosor?

Ekonomisk fördel:

Genom att sälja dina trosor kan du tjäna extra pengar på din sensualitet och sexighet. Det är ett enkelt och diskret sätt att öka din inkomst samtidigt som du upplever njutning.

Utforska dina erotiska fantasier:

Att sälja dina trosor ger dig möjligheten att utforska och leva ut dina mest erotiska fantasier. Genom att dela dessa intima plagg med andra kan du skapa spännande, sensuella upplevelser för både dig själv och dem som köper dem.

1. Ekonomisk fördel

 • Sälja dina använda trosor kan vara en lukrativ inkomstkälla.
 • Du kan tjäna extra pengar genom att sälja dina använda underkläder.
 • Det är ett enkelt sätt att öka din ekonomiska frihet och njuta av de erotiska aspekterna samtidigt.

2. Utforska dina erotiska fantasier:

 • Genom att sälja dina trosor kan du utforska och uppleva olika erotiska fantasier på riktigt.
 • Det ger dig möjlighet att leva ut din sensuella sida och få njutning både för dig själv och andra.
 • Att tillfredsställa andras fantasier kan skapa spänning och ge dig glädje i intima stunder.

2. Utforska dina erotiska fantasier

Att utforska dina erotiska fantasier kan vara både spännande och tillfredsställande. Genom att sälja dina använda trosor får du möjlighet att verkligen uppleva dem på riktigt. Du kan leva ut dina innersta drömmar och samtidigt tjäna pengar på det, vilket ger dig en ekonomisk fördel som inte går att förneka. Så varför inte ta steget och bli en erotisk förförerska redan idag?

3. Ge njutning åt andra

Att sälja dina trosor ger dig möjlighet att ge njutning åt andra samtidigt som du utforskar din egen sensualitet. Genom att dela en del av dig själv på ett intimt och erotiskt sätt, kan du skapa spänning och uppfylla andras fantasier. Att veta att någon annan njuter av det du bär nära kroppen är både pirrande och stimulerande för både köpare och säljare. Ge efter för lusten idag och bli en erotisk förförerska genom att börja sälja dina trosor!

Köpa använda trosor

Varför köpa använda trosor? För många människor är det att köpa använda trosor en erotisk fantasi som ger en extra dimension till deras sexuella upplevelser. Det kan vara ett sätt att utforska sin egen sexualitet och njuta av intimitet på ett nytt sätt.

Vad är attraktivt med att köpa använda trosor? Att köpa använda trosor innebär en möjlighet att få uppleva doften, smaken och känslan av någon annans kropp nära sig. Det kan vara spännande och lockande för dem som älskar erotiska fantasier och vill ha en mer intensiv sexuell upplevelse.

Så hittar du högkvalitativa och autentiska använda trosor? För att hitta högkvalitativa och autentiska använda trosor bör du söka efter pålitliga försäljare eller marknadsplatser där personer erbjuder sina egna underkläder. Kontrollera också omdömen från tidigare kunder för att säkerställa äktheten i produkterna. Var noga med kommunikationen mellan dig själv och säljaren för att få så mycket information om produkten som möjligt innan du genomför ditt köp.

Slutsats

Utforska din erotiska sida genom att sälja dina egna trosor. Genom att bli en del av gemenskapen som älskar erotisk spänning och fantasier kan du upptäcka den sensuella världen av att vara en förförerska. Bli en erotisk förförerska idag och låt dina trosor sprida passion, sensualitet och njutning till andra älskare av erotiska fantasier!

Sälj dina använda trosor

FAQ

Din integritet är av största vikt för oss. Vid registrering krävs endast en e-postadress och ett valfritt användarnamn. E-postadressen visas inte för andra medlemmar, och vi råder dig att välja ett användarnamn som inte avslöjar din verkliga identitet.

Nej, bara du kan se din e-mail. Vi har implementerat säkerhetsåtgärder för att skydda din e-mail från obehörig åtkomst.

Nej, du bestämmer själv vilka bilder du vill ladda upp. Många säljare väljer att inte visa sina ansikten.

Nej, vi tar inte ut några avgifter. Vi fungerar som en plattform där medlemmar kan köpa och sälja produkter, men vi deltar inte direkt i transaktionerna.

Du kan enkelt starta genom att skapa en profil och lägga till produkter. Med Anvanda-trosor.se får du en egen butik där du kan visa dina produkter, inklusive trosor, videor och mer.

Eftersom vi inte är inblandade i transaktionerna, kommer säljare och köpare att diskutera direkt om betalnings- och fraktmetoder. Vi rekommenderar att du håller din identitet hemlig, och det kan vara bra att ha en separat e-post och postbox för detta ändamål. Det finns flera populära betalningsmetoder som medlemmarna ofta använder.