Vi gör allt vi kan för att göra sidan med begagnade trosor så enkel att använda som möjligt!
 
Men bara om du har några frågor har vi sammanställt en lista över de vanligaste frågorna nedan.
 
Men om du inte hittar ditt svar nedan hänvisar vi dig till sidan Kontakta oss där du kan skriva till oss.

anvanda-trosor.se är en community för människor som älskar att vara fria att njuta av sina sexuella fantasier, vilket inkluderar att köpa och sälja begagnade trosor.

För att få tillgång till vår marknadsplats måste du först välja om du vill köpa eller sälja begagnade trosor. Registrera dig på skapa konto

Ja, vi värdesätter din integritet och diskretion. Under registreringen behöver du bara ange din e-postadress och ett användarnamn. Den e-postadress du anger är inte synlig för medlemmar i communityt – de ser bara ditt användarnamn. Vi rekommenderar dock starkt att du inte använder ditt riktiga namn som användarnamn.

Nej, det är bara du som kan se din e-postadress. Våra medlemmars integritet och säkerhet är av yttersta vikt, så vi har vidtagit åtgärder för att förhindra att spammare och andra falska användare kan se din adress. Även om du kan se din e-postadress när du öppnar din egen profil, kan ingen annan se denna information.

Din integritet är vår prioritet, så dina personuppgifter raderas när du tar bort ditt konto. Vi sparar en minimal uppsättning uppgifter av säkerhetsskäl, vilket inkluderar din registreringsinformation.

På webbplatsen är du fri att ta och ladda upp vilka bilder du vill, och många säljare driver sin verksamhet utan att visa sina ansikten.

Anvanda-trosor.se är en marknadsplats där våra medlemmar säljer eller köper sina produkter. Vi är inte direkt involverade i transaktioner mellan användare, så du behöver inte betala någon provision för dina transaktioner.

Du kan börja sälja genom att skapa din egen profil och lägga till objekt. Med Used Panties har du din egen butik där du kan lista och annonsera dina artiklar, trosor, videor och mer… Vi erbjuder enkla verktyg för att du ska kunna få kontakt med kunder och utforska våra sociala nätverksfunktioner.

Anvanda-trosor.se är en marknadsplats där våra medlemmar säljer eller köper produkter och vi är inte inblandade i några transaktioner mellan användare. Säljare på Brugtetrusser kommer att förhandla direkt med köpare om frakt och betalningsmetoder. Vi rekommenderar att du förblir anonym. Det bästa sättet är att skapa en e-postadress och en postbox som är separat från din personliga för detta specifika ändamål. Det finns några vanliga betalningsmetoder som våra medlemmar brukar använda. Om du redan har ett Paypal-konto kan du enkelt ansluta ytterligare e-postadresser till detta konto.

Säljare på webbplatsen kommer att förhandla direkt med köpare om frakt- och betalningsmetoder. Vi rekommenderar att du förblir anonym. Det bästa sättet är att skapa en e-postadress och en postbox som är separat från din personliga adress för detta specifika ändamål.

Vi värnar om din integritet och diskretion. Inget som är relaterat till vår webbplats kommer att visas på ditt kort eller kontoutdrag.